Aktivointimatto Junior pennulle

25,90

Tarjoa lemmikillesi pieni aivopähkinä ja piilota aktivointimaton röyhelöiden joukkoon maistuvaa kuivaruokaa tai makupaloja. Pennun kehittyvät aivot saavat tärkeää virikettä, kun lemmikki saa itse etsiä ruokansa.

Matto soveltuu päivittäiseen käyttöön ja viihdyttää helpon vaikeustason ansiosta erityisesti kissan- ja koiranpentuja. Röyhelöiden sisään on kätketty muovinen tarjotin, joka pitää maton aina suorassa ja pohjasta löytyy myös liukueste. Päällinen on konepestävä 30 asteessa. Pakkaus sisältää vinkit siihen, miten lemmikki kannattaa tutustuttaa mattoon.

Aktivointimatto hidastaa lemmikin ruokailua ja estää ahmimasta. Rauhallisen syömistahdin ansiosta lemmikki ei niele ruokaansa niin nopeasti, joka vähentää ilmavaivoja sekä ruoansulatusvaivoja. Aktivointimatto tarjoaa myös lajityypillistä tekemistä koiran – ja kissanpennulle, kun ne pääsevät haistellen etsimään ruokaansa. Tällainen viriketoiminta opettaa pennulle myös rauhoittumista ja keskittymistä.

Tuotetunnus (SKU): TR32039 Osasto:

Kuvaus

Pyöreä, röyhelöinen aktivointimatto sopii erityisen hyvin koiranpennuille ja kissanpennuille. Röyhelöt innostavat pientä kirsua haistelutehtäviin. Piilota röyhelöiden jokkoon lemmikin lempiherkkuja tai kuivamuonaa. Matossa on erikseen irroitettava muovilevy, joka antaa mattoon vakautta. Päällinen on konepestävä. Junior aktivointimatto sopii ajanvietekäyttöön ja rauhoittumiseen kissan- sekä koiranpennulle.

Vaikeustaso: Erittäin helppo 1, mukana koulutusohjeet

Väri: Kolmivärinen: vaaleanharmaa, minttu ja vaalea lila

Materiaali: 100% polyesteriä

Pehmeä röyhelöpinta: Sopii kaikenikäisille pennuille sekä pienille aikuisille haisteluun ja namien etsintään. Aarteen etsinnän jälkeen on maton päällä pehmeä kiehnätä mattoa vasten. Matto sopii myös omaksi lepopaikaksi ja rauhoittumiseen.

Irroitettava muovilevy: Pitää maton hyvin muodossaan. Muovilevy voidaan kätevästi poistaa maton puhdistamista varten.

Mitat: Halkaisija yhteensä 38 cm, röyhelöt erikseen pituus 4 cm

Hoito-ohjeet: Pese matto säännöllisesti. Voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa. Poista muovinen tarjotin pesun ajaksi.