400 g Nature’s Protection Cat Adult Nauta&lammas, säilyke

4,20

Viljaton täysravintosäilyke aikuisille kissoille.

Tuotetunnus (SKU): NPP45607 Osasto:

Kuvaus

Nature’s Protection Cat Adult Nauta & lammas -säilyke on kehitetty erityisesti aikuisille kissoille. Sisältää runsaasti elintarvikelaatuista lihaa, joka varmistaa korkean proteiinipitoisuuden lihansyöjän tarpeisiin. Hellävarainen kypsennys säilyttää märkäruuan luonnollisen maun ja aromit sekä raaka-aineiden ravintoarvot. Nature’s Protection -märkäruoka on erinomainen lisä kissan päivittäisen Nature’s Protection -kuivatäysravinnon joukkoon. Tarjoiluvalmis säilykeruoka sopivassa annoskoossa on käytännöllinen niin kotona kuin matkoilla.

Viljaton Nature’s Protection Cat Adult Nauta & lammas -säilyke on rikastettu kivennäisaineilla, kuten luonnollisella klinoptiloliitillä (MicroZeoGen). Se edistää kissasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Klinoptiloliitti tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Sinkki ja pellavansiemen (Omega-rasvahappojen lähde) varmistavat terveen ihon ja kauniin kiiltävän turkin. Kissoille elintärkeä tauriini tukee sydämen ja silmien terveyttä.

– Pääasialliset proteiininlähteet ovat korkealaatuinen nauta ja lammas (yht. 70 %).
– Kehitetty aikuisille, yli 1-vuotiaille kissoille.
– Sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita kehon käyttöön.
– Lisätty tauriinia sydämen ja silmien terveyteen.
– MicroZeoGen stimuloi suoliston mikrobiflooraa ja edistää ravintoaineiden imeytymistä.
– Auttaa vahistamaan vastustuskykyä.
– Omega-3 ja -6 -rasvahapot pellavansiemenöljystä tukevat aivojen toimintaa, ihon terveyttä & vahvaa turkkia
– Ilmatiivis, helposti avattava pakkaus.

Koostumus:
Liha ja eläinperäiset tuotteet (50 % kalkkuna, 20 % lammas), kivennäiset 1 % (0,1 % sedimenttiperäinen klinoptiloliitti 1g568), öljyt ja rasvat (0,1 % pellavansiemenöljyä).

Ravintoainekoostumus:
Kosteus 78 %, raakavalkuainen 10,8 %, raakarasva 6,9 %, hehkutusjäännös 2,3 %, raakakuitu 0,4 %.

Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: D3-vitamiini – 200 IU, vedetön kalsiumjodaatti – 0,75 mg, mangaanisulfaattimonohydraatti – 1,4 mg, sinkkisulfaattimonohydraatti – 25 mg, tauriini – 1500 mg.

Viitteellinen ruokintaohje (pääasiallisena ravintona):

Kissan paino Vuorokausiannos
3 kg 190 g
4 kg 235 g
5 kg 275 g
7 kg 340 g