200 g Nature’s Protection Starter Mousse Puppy Kana, säilyke

2,90

Nature’s Protection Puppy Kana -säilyke on kehitetty erityisesti pienille koiranpennuille ja kasvaville koirille 3 viikon iästä 12 kuukauden ikään asti. Puppy Kana -säilyke on erinomainen, kiinteä ensiruoka pienille koiranpennuille vieroituksen alettua. Ravitseva märkäruoka soveltuu myös tiineelle ja imettävälle emolle sekä antamaan energiaa synnytyksen aikana.

Samettisen pehmeä Nature’s Protection Puppy Kana -säilyke on koostumukseltaan mieluisa pennuille ja helppo nauttia lautaselta ja myöhemmin kupista. Se sisältää 60 % siipikarjanlihaa ja on siten erittäin maistuva ja helposti sulava. Tuotteeseen on lisätty luonnollista klinoptiloliittiä (MicroZeoGen), joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Kalaöljy ja kivennäiset tarjoavat monia terveyshyötyjä niin kasvaville pennuille kuin emoille.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): NPP45514 Osasto:

Kuvaus

– Ensimmäinen kiinteä ruoka koiranpennuille 3 viikon iästä lähtien – 12 kuukauden ikään asti
– Helpottaa siirtymistä kasvukauden ravinnosta aikuisten täysravintoon (n. 12 kk iässä).
– Pennut pitävät pehmeästä ja tasaisesta koostumuksesta.
– Soveltuu erinomaisesti myös tiineille ja imettäville emoille.
– Luonnolliset valmistusaineet.
– Täydellinen ravintoainekoostumus vahvan vastustuskyvyn kehittymiselle ja tasapainoiseen kasvuun.
– Pääasiallinen proteiininlähde on siipikarja (60 %) – runsas lihapitoisuus varmistaa hyvän sulavuuden ja imeytymisen nopeasti kehittyvän, kasvavan pennun tarpeisiin.
– Sisältää kalaöljyä ja kivennäisiä.
– Ilmatiivis, helposti avattava pakkaus.

Koostumus:
Liha ja eläinperäiset tuotteet (60 % kana), viljat (4,7 % riisi), kivennäiset 1 %, sedimenttiperäinen klinoptiloliitti (1g568) 0,1 %, kananmuna ja kananmunaperäiset tuotteet (1,3 % kokonainen kananmuna), kasviperäiset tuotteet (0,5 % selluloosa), öljyt ja rasvat (0,3 % kalaöljy, 0,1 % safronöljy), sokerit (0,1 % frukto-oligosakkaridi).

Ravintoainekoostumus:
Kosteus 78 %, raakavalkuainen 11 %, raakarasvat ja -öljyt 6 %, hehkutusjäännös 2,2 %, raakakuitu 0,5 %.

Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: D3-vitamiini – 200 IU, vedetön kalsiumjodaatti – 0,75 mg, kuparisulfaattihydraatti – 2,5 mg, mangaanisulfaattimonohydraatti – 1,4 mg, sinkkisulfaattimonohydraatti – 25 mg, L-karnitiini – 1000 mg.