Hurraw

HURRAW – kuivattua raakaruokaa nappulan muodossa. HURRAW’lla ruokkiminen on yhtä helppoa ja samanhintaista kuin nappulalla, mutta sen terveysedut ovat verrattavissa raakaruokinnan etuihin.

Nappula on helppo ruokintatapa, mutta nappulan pursotusprosessi tuhoaa suurimman osan alkuperäisistä ravintoaineista. Raakaruokavaliot lisäävät suosiotaan, sillä niissä säilyy kaikki ruuan alkuperäiset ravintoaineet. Ikävä kyllä, suuri osa lemmikkien omistajista pitää raakaruokintaa aikaavievänä ja monimutkaisena.

Hurraw kuivataan ilma- ja pakastekuivauksen sekoituksella. Kuivauksessa käytetyn ilman lämpötilaa on voitu laskea merkittävästi luomalla osittainen tyhjiö, jonka avulla kosteus imeytyy pois ruuasta. Tämä tarkoittaa sitä, että ravintoarvot ruuassa säilyvät lähes pakastekuivauksen tasoisesti mutta ilman sen valtavia kustannuksia.

Kaikki ravinnoissa käytettävät ainekset täyttävät 100 % ihmisten ravinnolle asetetut vaatimukset. Ne tuotetaan Kanadan Quebecissä lähellä Hurraw-ruokia valmistavaa tehdasta. Hurraw-ruuat ovat helposti sulavia ja koostumukseltaan tuttuja niin koirille kuin omistajille.

Hurraw’ta saa kolmessa herkullisessa maussa: possu, kalkkuna ja kala.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta