Tietosuojakäytäntö

Rekisteri- ja Tietosuojaseloste

Tämä on Kymen Lemmikkitarvikkeen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 19.10.2020. Viimeisin muutos 07.08.2021.

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Kymen Lemmikkitarvike
Y-tunnus: 3160943
Aatteenkatu 6
48910 Kotka
tilaus@kymenlemmikkitarvike.fi

Rekisteriseloste

Kymen Lemmikkitarvike suojaa asiakkaidensa yksityisyyttä. Kirjautumalla omiin tietoihisi voit päivittää yhteystietosi: mikäli et ole verkkokauppa-asiakkaamme tai pääsy sinne on rajattu, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tietojen päivittämiseksi.

Tämä rekisteriseloste selventää asiakkaiden henkilötietojen käyttöä. Asiakkaan tulee hyväksyä tämän rekisteriselosteen ehdot Kymenlemmikkitarvike.fi:n palveluita käyttääkseen. Käytämme keräämiämme tietoja ensisijaisesti laadukkaan asiakaspalvelun ja hyvän asiakaskokemuksen toimittamiseen. Tiedot ovat myös työkaluna markkinoinnin parantamiseen ja kohdentamiseen.


Asiakaspalvelumme, johon voit ottaa yhteyttä myös tietosuojakysymyksissä, toimii seuraavin yhteystiedoin:

Sähköposti tilaus@kymenlemmikkitarvike.fi

Rekisterin nimi
Yrityksen asiakasrekisteri.


Tietojen kerääminen

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.
Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


Henkilötietojen käyttäminen

Henkilötietoja käytetään:
Asiakassuhteen hoitamiseen
Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
Tilastollisiin tarkoituksiin
Markkinointitarkoituksiin
Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Henkilötietojen säilyttäminen
Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.
Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille
Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.


Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista


Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).